Jogging, sykling og trening i Hua Hin

Jogging

h2h3

Hua Hin Hash House Harriers eller H2H3 er den største klubben i byen. Medlemstallet har vokst gjennom årene, og de ??holder regelmessig turer langs en rekke stier rundt Hua Hin, Cha-am og Pranburi området.

“The H2H3 er en gruppe av internasjonale idioter som får mye glede ut av løping eller vandre rundt i jungler, fjell, strender og noen ganger motorveier i jakten på slutten av løpet og noen kalde øl og fellesskap.”

Mer informasjon, oppdateringer og tidsplaner kan finnes på deres hjemmeside: www.huahin-hhh.com For de som liker å jogge alene er det ingenting som slår en joggetur tidlig morgen langs stranden fra Hua Hin sentrum til Wat Khao Takiab. Avstanden er rundt 7 kilometer, og du kan ta en Songtaew (grønn offentlig buss) tilbake til byen for ti baht.

Sykling

Det er også en lokal Hua Hin sykkelklubb kalt Hua Cha Hash pedalers (HCHP). De møtes jevnlig for å sykle på stier og veier rundt i Hua Hin området.

sykling-hua-hin

Hua Hin har et par gode butikker som selger gode sykler. Disse forretningene ligger på Petchkasem Road – hovedgata i Hua Hin. Ingenting slår følelsen av å komme ut i det åpne landet på to hjul, men vær forsiktig med trafikken. Trafikken tar lite hensyn til syklister. Begrepet “myke trafikanter” eksisterer ikke i Thailand, så hver forsiktig og se deg godt rundt før du svinger.

Sea Hill Mountain Biking er en nylig dannet klubb i Hua Hin. De tilbyr sykkelturer i og rundt området. De arrangerer daglige turer som tar deg gjennom fantastisk natur i et krevende terreng. Besøk deres hjemmeside for mer informasjon: www.seahillmtb.com

Helsestudio

Det finnes flere helsestudioer i Hua Hin. Det mest eksklusive er antagelig det som ligger i Hilton Hotell. Den nyeste helsestudioet ligger i Soi 88 og har alle nødvendige apparater. Ønsker du å trene med de tøffe gutta, går du til Gran Gym, hvor Thai-boxerne trener daglig. Ellers finnes en rekke andre helsestudioer, lokalisert rundt omkring i byen. 

Translate »