Barer og uteliv i Hua Hin

Uteliv i Hua Hin

Utelivet i Hua Hinutelivet i Hua Hin

Hua Hin er ikke Pataya med fest 24/7 og tusenvis av horer på hvert gatehjørne som står å skriker etter deg, samtidig som de sliter i din T-shorte.

I Hua Hin er slik form for underholdning ganske begrenset. Alle barer må stenge senest kl. 02:00. Etter at det er bare noen discoteker og karraoke-barer åpne. De er åpne til kl. 06:00 i høysesongen hvis Politiet er i “godt humør“..

Barer og red light district

Det er en samling av “vennlige” barer i Hua Hin. De er hovedsakelig lokalisert i Soi Bintabat som går ned fra gågata til Hilton. Disse barene er lokalisert i et stort kvartal med over 70 barer av ulike slag. Siden de er lokalisert i et kvartal er det bare å gå til du kommer tilbake til utgangspunktet igjen.

En annen gate med mange turist barer er Soi 80 som ligger 10 minutter i gå avstand fra Soi Bintabat. Disse er blant de tammest i Thailand, og du kan enkelt unngå oppmerksomhet fra jentene som jobber der hvis det ikke er din greie.

Hua Hin har ingen reell “red light district“, men dette området er det livligste i Hua Hin etter mørkets frembrudd. Fordi alle barene ligger i et lite område med en liten vei mellom, får du en intim følelse her. Det tar deg rundt 5-10 minutter å gå rundt hold bar området (markert som rødt på kartet).

Nesten hver bar viser sport på storskjerm, og de har et biljardbord. Musikken er + 20 år gammel, men du kan selv velge musikken hvis du vil fra YouTube som de fleste bruker som musikk kilde. Fra tid til annen vil du se familier ta med sine barn til disse barene, noe som burde si det meste om hvor diskre mange av disse barene er.

Ettersom Hua Hin er kongene ferie sted, er det ikke tillatt med “go-go barer” og diskotek i Hua Hin (bare fem-stjerners hotell kan ha disco).

Lady bar (prostituerte)

familie-bar

Alle jentene som jobber innenfor og utenfor disken i barene i Soi Bintabath og Soi 80 er såkalte “Lady bar” (prostituerte). Hvis du ønsker å ta med en thailandsk jente fra en av disse baren, må du avtale med jenta selv.

Normalt må du betale en bar-avgift for jenta, rundt 300 bath, så må du betale jenta. Prisen for en jente er 1000 bath (ca. kr. 200) og oppover for “kort tid“. Bruk alltid kondom. Alltid!

Disco og live-musikk

Den eneste store disco i Hua Hin ligger i Hilton. Prisen på drinkene her er det dobbelt av det barene utenfor tar. Diskoteket har ikke DJ, men et live-band som spiller populære danselåter. De stenger kl. 02 am (sharp).

Ønsker du heller å gå på et thai-diskotek som spiller live musikk anbefaler vi en tur innom Luk Naam (contry & western stil), Check Chüü og Samor Riang. Hi-Five og Rich er to tenårings diskotek for rike thailendere under 25 år.

Diskotekene er etter vestlig stil og er stappfulle i helgene når barna til overklassen fra Bangkok kommer til sine feriehjem i Hua Hin og Cha-Am.

Familie barer

Du finner barer overalt, så spørsmålene er hva du leter etter? Alle 5-stjerners hotellet har en hyggelig bar for gjestene, og andre som ønsker å komme for en drink i baren. Min favoritt her er Hilton, som også har en veldig god live band spille i baren hver kveld fra kl 21.00. De synger engelsk og bandet er normalt fra Phillipinene. Enklere barer, uten “bar jenter” ligger overalt utenfor “Red light district området”. Alle barer stenger mellom 01-02 AM

Sasi Dinner Theatre

dinner-teater

Opplev Thailands kulturarv gjennom sitt kjøkken og scenekunst.

Ligger i en frodig tropisk hage nede ved Khao Takiab.

Showet består av syv-akter, og starter med at middagen rulles ut fra kjøkkenet og serverens.

Nyt middagen mens du ser på dramaet som utspiller seg på scenen, og som tar deg med på en reise fra Thai klassisk musikk til Khon (maske dans), Thai kampsport og samtidsdans. Forhåndsbestilling er nødvendig, for å sikre deg plass og velge middagsmeny.

Kareoke område

Etter 2 am kan du gå til Karreoke området, som ligger 50 m fra Hilton. Her finner du et par diskoteker, noen kareoke barer og flere spisesteder. Du kan sitt både inn og ute. Her måtes alle jentene som ikke har klart å skaffe seg en kunde før på kvelden eller som ønsker å jobbe mer. Kåte, fulle mannfolk i alle aldre er gjestene. Området er åpent til 06:00 6 am alle dager og er populær for både lokale thailandske jenter og turister. 

Translate »