Thai massage i Hua Hin

thai-massasje

Thai masageformer for thai-massasje

Det finnes flere forskjellige stiler av massasje den mest populære er den fotmassasje, oljemassasje og tradisjonell thaimassasje.

Tradisjonell Thai massasje er medisinsk massasje praktiseres av de buddhistiske munkene i Thailand.  

Denne massasjen har gått i arv fra mester til elev de siste 2500 årene. Thai massasje kombinerer akumpentur teknikker og Yoga teknikker fra India, som åpner opp kroppen energisk og fysisk.

Tradisjonell Thai massasje øker den muskelære aktiviteten som bryter opp og flytter fanget giftstoffer. Det unike med Thai massasje er at den styrer alle giftstoffer ut, både energimessig og fysiologisk. Derfor føler du deg ikke bedøvet etter en økt. Tvert imot,

Et annet unikt aspekt av denne massasje form er at strekninger er administrert til klientens grenser. Thai Massasje er en interaktiv manipulasjon av kroppen ved hjelp av passiv stretching og milde press langs energibaner. Disse bevegelsene bidra til:

  • justere skjelettstruktur
  • balansere kroppens energi system
  • øke fleksibiliteten
  • stimulere indre organer
  • avlaste muskel og felles spenning

Tradisjonell Thai massasje er preget av sin helhetlig tilnærming til helse. Målet er å forbedre ikke bare ens fysiske og følelsesmessige tilstand, men også å tillate en å vokse åndelig. Tradisjonell Thai massasje er en fantastisk og avslappende opplevelse. Det er sterkt anbefalt for idrettsskader, stress, og generell helse.

På Petchkasem Road ved siden av den gylne placeand kongene palasset kan du bli massert av meget gode faglige blinde massører. Dette er en kongelig prosjekt. Svært lite engelsk er talt, men ikke bekymre deg så du vil være i profesjonelle hender. Alle gode hoteller i Hua Hin tilbyr tradisjonell thaimassasje service. En time massasje koster rundt 350 Bath for 1 time. Prisen er litt avhengig av deres lokalisering og type massasje. Fotmassasje er rimeligst, mens olje- og aroma massasje koster litt mer. Ønsker du å få massør hjem til deg, kan vi hjelpe deg med dette. Det er bare å ta kontakt, så setter vi deg i forbindelse med en profesjonell Thai massør.

Translate »