Hua Hin Elephant Village

Hua Hin Elephant Village

Elephant Village er stedet å dra for å ride på elefanter eller bare for å se og mate dem. I Hua Hin finner du to Elephant Villages.

Stedet for alle som elsker elefanter!

elephant-village-rightElephant Village ligger 3 km vest for Hua Hin sentrum. Vi snakker ikke om en elefant-landsby, men to. De ligger kun 750 meter fra hverandre, så det er fult mulig å besøke begge samme dag.

Den eldste “Elephant Village`en” består av 18 elefanter, 2 hann elefanter og 16 hunn elefanter og en liten baby elefant som møter deg ved ankomst.

Her kan du kjøpe bananer som du mater dem med. Du kan se på elefantene får sin dalige vask og stell, før de viser sine trekk teknikker i jungelen. Du vil garantert bli overrasket over deres styrke og evne til å jobbe som et team. Her har vi mennesker mye å lære. Spesielt vil du bli overrasket over baby elefanten som viser deg hvilke triks den kan utføre. Alt fra maling med snabelen, til dansing og jugling med ulike gjenstander.

Høydepunktet er å gå ombord på en av elefantene fra et kjempetårn som er bygd opp for å gjøre det enklest mulig for turister og komme inn og ut av kurven på elefantryggen. Du leier elefanten som tar deg en tur gjennom nabo landsbyen og inn i regnskogen, før du kommer tilbake og rir gjennom en vanndam hvor vannet står midt oppå elefanten ved ankomst til Elephant Village.

Her står en fotograf og tar bilder som du kan kjøpe etterpå hvis ønskelig for å ha et minne fra turen. Hvis ønskelig kan du selv få prøve å styre elefanten. Sjåføren hopper da ned på bakken og du tar over hans plass fremme på nakken av elefanten.

Turen tar normalt 1 time, men du kan også bestille kortere turer hvis du ønsker dette. En elefant kan ta med seg 2 passasjerer, pluss sjåføren. Før og etter elefant ridningen kan du slappe av i restauranten som er bygd inne på området. her selger de Thai mat og drikke.

En tur som absolutt er å anbefale alle som er fasinert av disse fantastiske dyrene som også er Thailands narsjonaldyr.

Historie

En elefant med passasjerer kan reise gjennom ethvert terreng. Dette var den mest effektive transport måten på land helt til toget og bilene kom. Selv i dag er dette den mest komfortable og den tryggeste måten å bevege seg rundt i jungelen og i fjellområder på. elefant-ridning 

Translate »