Nasjonal parker

nasjonalpark-hua-hin

Kaeng Krachan National Park Kaeng-Krachan-National-Park

Dette er Thailands største national park. Parken dekker et område på 3000-sq-km. National parken er lokalisert i fjellene på grensen mot Burma, 40 km fra Hua Hin. Nasjonal parken består av tett regnskog og noen store åpne gress område. Bare bil eller sykkelturen hit er en opplevelse, da du kjører gjennom tett regnskog med masse dyreliv rundt veien.

Dyrelivet her inkluderer dyr som rådyr, tigre, bjørner, buffaloer, ulike fugler og elefanter.

En av parkens mest populære attraksjoner er elven Pa-La-U Yai og fossen Pa-La-U Noi.

Fossen Pa-La-U er kanskje den mest populære destinasjonen her, men den er litt vanskelig å komme til, så det anbefales at du besøker denne som en organisert tur. Flere selskaper i sentrum arrangerer dagsturer hit.

Kaeng-Krachan-National-Park

Khao Sam Roi Yot National Park

Denne parken ligger 60km sør for Hua Hin og 40km sør for Pranburi, og er et populært reisemål for alle som ønsker å oppleve det maritime dyrelivet i regionen. Området består av mange spisse fjell og har et rikt dyreliv med rådyr, elefanter, antiloper og apekatter for å ha nevnt noe.

Khao-Sam-Roi-Yot-National-Park

Parken er hjem for over 300 ulike fugleslag. En av parkens mest populære attraksjoner er Tham Phraya Nakhon. En grotte med et hull i toppen som slipper inn lys til en pavilion i Thai stil som er bygd for King Rama V.

Translate »