Hvem passer Hua Hin for?

layback-livsstilLayback livsstil

Hua Hin passer perfekt for dem som er ute etter en layback livsstil. En livsstil hvor “ting tar ting”, og hvor “det som ikke skjer i dag, skjer kanskje i morgen”. Overalt finner du små thai-restauranter, lokale barer, markeder og små-butikker i lokalmiljøet. Alle snakker “thai-engelsk”, smiler og er høflige mot deg. Et perfekt sted for å slappe av og kose seg.

Den nære tilgangen til råvarene og de lange tradisjonene med å lage mat for kongen og hans følge, gjør at byen har rykte på seg for å være et av de bedre stedene å reise til hvis du ønsker å spise ekte, god thai mat.

Strandløvenes paradis

Strender i Hua Hin

På grunn av klimaet og de mange strendene er Hua Hin førstevalget for stadig flere som er ute etter en strandferie på et moderne feriested.

Kombinasjonen shopping, overnattingmuligheter, mat, drikke, atmosfære, vennlighet, kultur og natteliv, med milevis med hvite sandstrender tiltrekker seg årlig stadig flere Scandinaviske turister.

golf i Hua HinGolfernes mekka

Det store antallet golfbaner i og rundt Hua Hin gjør byen til et naturlig feriemål for alle som er glad i å spille golf. Banene holder svært høy standard, er plassert i naturskjønne omgivelser, med ulike vanskelighetsgrader, i et stabilt klima, til priser få andre golf destinasjoner kan måle seg med. At kona kan gå på stranda eller shoppe, mens du spiller golf gjør ikke byen mindre populær blant golfere.

Barnefamilier

Hua Hin er perfekt feriested for familier

Stadig flere barnefamilier legger ferien sin til Hua Hin på grunn av byens sikkerhet, minimale kriminalitet, lave priser, stabile klima, høye helsestandarden, de mange strendene og mange aktivitetene og attraksjonene for barn i alle aldre. At man ikke trenger noen form for vaksinasjoner, samtidig som strendene er svært langgrunne og uten stener, er andre fordeler setter pris på.

Pensjonister

pensjonister i Hua Hin

Atmosfæren, den smilende kulturen, varmen, strendene, gatelivet, prisene og det lave stressnivået gjør at stadig flere pensjonister og uføre i alle aldre bosetter seg i Hua Hin. Svensker er i dag den største utlending kategorien i Hua Hin, etterfulgt av nordmenn, engelskmenn, tyskere, dansker og finner. De har til og med sine egne foreninger, og møtes over en kaffe, øl og matbit på ulike lokale barer og restauranter for sosialt samvær.

Globetrottere og forretningsfolk billig-flybillett-thailand

Den korte avstanden til Bangkok, og de gode offentlige kommunikasjonsmuligheter gjør Hua Hin til den perfekte basen for å utforske Thailand og sør-øst Asia på.

Turen til Bangkok Internationale flyplass tar 2 1/2 time med bil. Herfra kan du reise videre til Kina, Hong Kong, Singapore, Malaysia, Bali, Indonesia, Vietnam, Laos, Kambotia, Philipinene, Sør-Korea, India, Burma, Japan, New Zeland og Australia.

Les vår tur side for nærmere informasjon om de nærmeste reisemålene.

Den korte avstanden til Bangkok, stabile klima og kongens tilstedeværelse i byen, gjør at alle rike Thai familier har et feriehus i Hua Hin området som de bruker i helgene, slik vi har våre hytter.

Dette gjør Hua Hin til et attraktivt reisemål for alle forretningsfolk som ønsker å bygge nettverk inn i “overklassen i Thaland”, da dette er stedet hvor de rike thaiene møtes i helgene og feriene.

Firmaturerfirmaturer

Den korte avstanden til Bangkok Internationale flyplass, i kombinasjon med det store utvalg av aktiviteter, attraksjoner og turer i et stabilt klima til 1/5 del av levekostnadene i Norge, gjør Hua Hin til det perfekte målet for bedrifter som ønsker å ta med seg ansatte på en firmatur av ulike slag.

Dette være seg alt fra bonus turer for selgere, jubileums turer, konferanser, kursing til team building og lignende.

Single

single-menn-thailand

Thailand er kjent for sin sex-turisme, og den forekommer også i Hua Hin. Forskjellen fra Hua Hin til andre feriemål i Thailand, f.eks. Phuket, Pattaya og Koh Samui, er at alt skjer mer dempet og skjult her.

Det finnes ingen glorete neon skilt med nakne damer, ingen go-go barer eller nakne jenter som danser i vinduene, men single menn finner allikevel kvinnelig selskap i barene i hvis de ønsker det.

Translate »