Leieperiode og priser

Leieperiode:

Hvor lenge du må leie ferieboligen varierer fra feriebolig til feriebolig, men minste leieperiode er uansett 1 uke.

Hvor lenge du minimum må leie en feriebolig står angitt som en del av tilleggsopplysningene til ferieboligene. Vi har her følgende alternativer:

  • 1 uke – du må leie ferieboligen i minst en uke
  • 2 uker – du må leie ferieboligen i minst to uker
  • 1 måned – du må leie ferieboligen i minst en måned
  • Mer enn 1 måned – du må leie ferieboligen i mer enn en måned.

Leiepris:

Leieprisen er angitt i THB, en forkortelse for Thailandske Baht. Thailandske Baht er den offisielle valutaen i Thailand. Hvis du klikker på fanen “Valuta” i bunnen av denne siden finner du en valuta-kalkulator som regner om hva et bestemt beløp i THB tilsvarer i norske kroner og omvendt. Valuta-kalkulatoren er basert på dagens vekslingskurser.

Leieprisen står angitt som leiepris per dag, slik at det er enkelt å regne ut dine leie kostnader hvis du ønsker å leie en feriebolig fra og til en bestemt dato.

Jo lengre du leier, jo lavere blir leieprisen. Vi skiller her mellom en leiepris per uke og en leiepris per måned. Hvor mye leieprisen varier fra ukes- til månedsleie er opptil den enkelte utleier og varier derfor fra feriebolig til feriebolig.

Leieprisen inkluderer merverdiavgift og andre offentlige avgifter. Leieprisen omfatter også normale boligkostnader som strøm, vann, vedlikehold og bruk av alt utstyret som er beskrivelsen av den aktuelle ferieboligen i Tropene sin presentasjon av den.

Leieprisen inkluderer ikke flybilletter, reiseforsikring, avbestilling forsikring eller ankomst/avreiseservice. Ankomst/avreiseservice vil si at du leier en bil med sjåfør som henter deg på flyplassen når du kommer og kjører deg til din feriebolig og tilbake når du skal hjem igjen. Utvasking av ferieboligen før utsjekking og andre tjenester du måtte ønske å benytte deg av under oppholdet er heller ikke inkludert i leieprisen.

En fullstendig oversikt over våre tjenester og priser finner du under tjenester.

 

Translate »