Internasjonale restauranter

internasjonale-restauranter

I takt med utbygningen av Hua Hin som en internasjonal turist destinasjon har byen fått et stort utvalg av internasjonale restauranter.

Faktisk så trenger du ikke å føle at du er borte fra Norge i matveien hvis du ønsker dette. I Hua Hin finner du alle typer restauranter som du er vant med fra Norge, Sverige og Danmark.

Scandinaviske restauranter dansk-restaurant

Siden nordmenn, svensker og dansker dominerer bybilde, sammen med engelskmennene, er det heller ikke overraskende at byen har mange scandinaviske restauranter som lager norsk, svensk og dansk mat. Disse restaurantene er spredt utover hele Hua Hin, og interiørstandarden varierer fra sted til sted, selv om maten smaker som hjemme overalt. Det siste tilskuddet er “Scoopy” som du ser på bilde.

Japanske restauranter japansk-restaurant

Byen har flere japanske restauranter. Den eldste og største ligger i krysset med inngangen til gågata til Hilton og nedgangen til Hua Hin Beach inne på området til Centara Grand Beach Resort & Villas. Dette er en førsteklasses japansk restaurant som tåler sammenligning med de fleste. Andre er lokalisert i Village Marked og på andre 5-stjerners hoteller i byen.

italiensk-restaurant

Italienske restauranter

Hua Hin har et titalls italienske restauranter. I tillegg har de fleste andre restauranter også en del italienske retter som spagetti og pizza på sin meny.

Flere av disse restaurantene holder ekstrem høy standard. Spesielt gjelder dette deres pizza. Enkelte har også enkelte spesialiteter som f.eks. Minestrobe suppe, lasagna og iskremer. Alle de store internasjonale pizza kjedene er også i byen.

Franske restauranter fransk-restaurant

Bortsett fra på de store 5-stjerners hotellene er det ikke så mange franske restauranter i byen. 

Et godt unntak er Paris De Brasseri som er en utsøkt fransk restaurant i Hua Hin. At den er plassert i 2-etasje på en av pirene på havnen gjør omgivelsene “romantiske“.

tysk-restaurant

Tyske og Sveitsiske restauranter

Ettersom også tyskerne og sveitserne har en stor koloni med fastboende i byen, har byen også fått flere tyske og sveitsiske restauranter. De er lokalisert nede ved bar-området og gågata ned mot fiske-piren fra Hilton.

Restaurantene serverer tradisjonelle mellomeuropeiske måltider.

vietnam-restaurant

Vietnamesiske restauranter

Vietnam er et av nabolandene til Thailand og er et land med lange mat tradisjoner. Mye av deres mat smaker fortreffelig og her lages den av vietnamesere. Antall vietnamesiske restauranter i byen øker stadig. Det samme gjør deres popularitet.

Standarden på både maten og restaurantene er førsteklasses, og er verdt et besøk.

Kinesiske restauranter

Liker du kina mat, finner du mye å velge mellom her i byen. 1/3 av Thailand har kinesiske aner, så det er ikke rart at det finnes mange Kina restauranter i byen, med kinesiske kokker som lager måltidene etter deres lokale oppskrifter.

Indiske restauranter indisk-restaurant

Selv om det er mange indere som jobber i byen som skreddere m.m., så finnes det bare en skikkelig indisk restaurant i byen. Den er lokalisert i gågate fra Hilton mot fiske-piren, og heter Maharaja Indian Restaurant. I tillegg finner du 2-3 andre mindre indiske restauranter rundt om i byen. Ryktene sier at også disse holdere mål i henhold til nordmenn som har besøkt dem for å få seg et indisk måltid.

Biff hus biff-restaurant

Hua Hin har flere gode biff-hus. Riktignok er de ikke rene biff-hus slik som Big Horn Steak House er hjemme i Norge, men de har minst like god biff og tilbehør. Biffen er importert fra Argentina, Australia eller New Zeland. Ikke kjøp “thai-biff” hvis du er en biff-elsker. Biffen fra Thailand er seig siden kjøttet ikke blir hengt først.

Internasjonale restauranter

internasjonal-restaurant

Hua Hin har et titalls store 5-stjerners hoteller – Hilton, Sofitel, Hyatt Regency, Dusit Thani Hua Hin, Cape Nidhra Hotel, InterContinental Hua Hin Resort, AKA Resort Hua Hin, Sheraton Hua Hin Resort & Spa m.fl. Felles for dem alle er at de har flere gode internasjonale restauranter som holder kjedens nivå. Her finner du kjedens tradisjonelle menyer og deres lokale spesialiteter. Alle disse hotellene serverer både vestlig og thai måltider.

Ønsker du å spise på førsteklasse i fantastiske omgivelser med god service, anbefaler vi et besøk på et av disse hotellene. Prisen er selvfølgelig høyere enn vanlige restauranter, men det samme er også omgivelsene måltidene blir servert i.

sheratpn3 sheratpn 

Translate »