Handle matvarer i Hua Hin

matvarer

Hvis du ønsker å kjøpe matvarer slik at du kan lage mat hjemme, er det enkelt å handle både thai ingredienser og de tradisjonelle mat ingrediensene vi kjenner fra Norge i Hua Hin.

Det eneste du trenger å passe på er at ferieboligen du leier har et kjøkken som er utstyrt slik du ønsker. Hvilket utstyr som inngår i ferieboligene vi leier ut er beskrevet i forbindelse med presentasjonen av hver feriebolig.

Fersk fisk

Fersk fisk kjøper du på morgen på fiske markedet i Hua Hin. Her gjelder det å være tidlig ute for å sikre seg den beste fisken. Båtene kommer inn til fiske-piren i 5-tiden om morgen.

 Les mer om fiskemarkedet

Kjøtt, frukt og grønnsaker

Fersk kjøtt, frukt og grønnsaker kjøper du på dagmarkedet. Også her lønner det å være tidlig ute for å sikre seg de beste råvarene. Markedet åpner i 6-tiden om morgen.

 Les mer om dagmarkedet

Tesco

I første etasje i Village Marked finner du en Tesco butikk på over 1,000 kvm. Her finner du alt du normalt finner i norske dagligvarebutikker av både fersk- og tørrvarer. i tillegg finner du flere Tesco Mini-mart rundt on byen, normalt samlokalisert med en bensinstasjon eller som nabo til 7/Elleven. Disse har et begrenset utvalg av Tesco sitt fullsortiment som du finner i Village Marked.

Marked Village

Dette er en spesialbutikk for utenlands mat, lokalisert ved siden av Sau Paulo Hospital i Pechasem Road (hovedgata i sentrum). Her for du kjøpt absolutt alt av utenlandsk mat. Det du ikke finner på Tesco, finner du her. Prisen er litt høyere, da dette er mer kjente merkevarer enn det Tesco fører.

Makro

Maxi er en storhusholdning kjede som selger matvarer, elektronikk m.m. til engros priser (cash & carry). Dra hit hvis du skal være her 1 måned eller lengre for å gjøre økonomiske storinnkjøp av forbruksmateriell som f.eks. mineralvann, sigaretter, øl o.l.

Bakerier

Det finnes flere gode utenlandske bakerier i Hua Hin. Et er lokalisert ved siden av Tesco i Village Marked, mens et tysk bakeri finnes siden av de store thai-kjøpesenteret, rett etter jernbaneovergangen. Et tredje godt bakeri er et svensk bakeri ligger i Soi Bintabath området. Ta kontakt med vårt servicesenter for nærmere informasjon om hvilket som er nærmest der du leier.

7/Elleven og Family Mart

Dette er 2 konkurrerende storkiosk kjeder i Thailand med et begrenset utvalg dagligvarer, slik vi kjenner 7/Elleven fra hjemmenfra. Her får du kjøpt de mest nødvendige, og disse storkioskene finner du nesten på hvert gatehjørne i Hua Hin. De er dessuten åpen 24 timer i døgnet, så du er alltid sikret å få kjøpt det mest nødvendige du trenger på vei hjem fra byen. 

Translate »