For deg som har bestilt feriebolig

Før du kommer

Sjekkliste

Les vår sjekkliste over hva du må gjøre før du reiser til Thailand, så er du sikker på å ikke glemme noe viktig. Ta kontakt med oss hvis det er andre ting du lurer på.

Tilleggstjenester

Se våre tilleggstjenester for å skaffe deg oversikt over hva vi kan bistå deg med under oppholdet. Logg deg deretter inn på vår kundeweb for å bestille disse før du kommer.

Etter at du er kommet

Servicesenteret

Servicesenteret er til for å hjelpe deg under oppholdet. Telefontjenesten er åpent alle dager mellom 09:00 og 23:00:

Ring: 0911301438

Servicesentret kan bistå deg med alle tilleggstjenestene du finner beskrevet på våre sider og som du kan bestille ved å logge inn på Servicesenteret til høyre.

Turistguide Turistguide

Å få kjentfolk til å vise deg rundt kan aldri sammenlignes med å gjøre alt på egenhånd.

Logg inn på Servicesenteret for å bestille en personlig guide med bil og sjåfør som visere dere rundt i Hua Hin en dag.

Pick-up service

Logg inn på servicesenteret og bestill Pick-Up service hvis du ønsker å bestille en privatsjåfør med bil (stor eller liten), tuk-tuk eller motorsykkel som kommer og henter deg og kjører deg dit du vil.

Leie motorsykkel (scooter) Leie motorsykkel (scooter)

En liten motorsykkel er den enkleste og rimeligste måten å bevege seg rundt i Hua Hin på. Å leie en liten motorsykkel (scooter) koster 200 bath per dag og kan bestilles ved å logge inn på Servicesenteret til høyre. 

Vasking / utvasking Vasking / utvasking

Bestill en vaskehjelp som kommer regelmessig for å vaske feriehuset du leier eller bestill utvasking før du skal reise hjem, så slipper du å tenke på dette. Det eneste du trenger å gjøre er å logge deg inn på Servicesenteret for å bestille disse tjenestene.

Krisesenteret Krisesenteret

Gå til krisesenteret hvis du skulle bli utsatt for en ulykke eller andre alvorlige kriser. Her finner du gode råd og tips til dem som har kommet i problemer på en eller annen måte. Ring også vårt servicesenter som er her for å hjelpe deg. Telefonnummeret finner du over.

KrisesenteretRåd til deg som har blitt utsatt for en krise
Værmelding for Hua Hin Værmelding for Hua Hin

Etter at du har reist hjem

Glemt noe? Glemt noe?

Skulle du finne ut at du har glemt noe etter at har kommet hjem kan du logge inn på Servicesenteret og fylle ut en savnet rapport.

Vi vil formidle meldingen til boligens eier for å høre om gjenstanden er funnet, før vi gir deg en tilbakemelding igjen.

Skriv en anmeldelse Skriv en anmeldelse

Fortell andre som leter etter den rette ferieboligen dine erfaringer med den boligen du nettopp har leid, så gjør du det enklere for andre å gjøre de rette valgene. Logg inn på Servicesenteret og klikk på “Anmeldelser” for å gjøre dette.

Translate »