Kort om Tropene Ltd

Utleie av ferie hus og -leiligheter i Hua Hin

Lisa Sippapay

Lisa Sippapay,
CEO , Tropene.com Ltd.

Tropene Ltd er et selskap som har spesialisert seg på utleie av ferieboliger i Hua Hin til Scandinavier. 

Gjennom nettsidene kan du leie alt fra store fantastiske eneboliger til rekkehus, og ferieleiligheter av ulike størrelser og prisklasser. Ferieboligene vi leier ut er ferieboliger vi leier ut på vegne av lokale eiere som ønsker å leie ut sine boliger til turister på ukes-, måneds- og/eller årsbasis.

Vi eier ingen av ferieboligene vi leier ut. Vi har dermed ingen egeninteresser i ferieboligene vi leier ut. Vår overordnede målsetning er å gjøre din feriedrøm til virkelighet.

Trykt og enkelt HuaHin servicesenter

For å få dette til har vi bygd opp et servicesenter og serviceapparat i Hua Hin som kan bistå deg med alt du trenger hjelp til på norsk, engelsk og thai. Vi vet også at folk er forskjellige. Vi har derfor prøvd å tilpasse vårt service- og utleietilbud etter dine ønsker, istedenfor å tilby deg løsninger etter prinsippet “one size fith them all“.

Når du bestiller kommer du til en “wizard” som ikke bare hjelper deg å velge korrekt feriebolig i forhold til dine behov, ønsker og forventninger, men også tilbyr deg alle andre service tjenester du måtte ha behov for i forbindelsen med oppholdet i Hua Hin/ChaAm. Her betaler du med andre ord etter hvilke tjenester og servicegrad du ønsker.

 Les mer om vårt servicesenter

Hva leier vi ut?boathouse

Mens våre konkurrenter er nettportaler som leier ut og selger eiendommer i hele Thailand, finner du her kun ferieboliger i Hua Hin og ChaAm området. Dette fordi vi ikke ønsker å leie ut ferieboliger i områder som vi ikke kjenner eller har ansatte i.

Leier du en feriebolig fra Tropene leier du ifra kjentfolk som kjenner Hua Hin fra innsiden etter å ha bodd og jobbet her i 9 år, og ikke fra en nettportal som ikke har noen som helst tilknytning til feriebyen.

Tropene er heller ikke en eiendomsmegler som lever av å selge eiendommer, slik majoriteten av våre lokale konkurrenter er. Vår eneste oppgave er å finne din drømmebolig som du kan leie for kortere eller lengre periode og gi deg all den servicen du måtte trenge under oppholdet. En mental forskjell som gir seg utslag i totalt forskjellige tjenester i praksis.

Håndplukkede ferieboliger

hjem-til-leie i Hua Hin

Vi konsentrerer oss om Hua Hin fordi dette er det perfekte feriestedet for par, familier, golfere, strandløver, shoppere, eventyrere, firmaer, pensjonister og folk som ønsker en “layback” livsstil i Thailand, i et område som alltid har sol og aldri regn. Ferieboligene du finner her er håndplukket for å være sikker på at du får en feriebolig som oppfyller dine krav til standard, sikkerhet og komfort. Tilbudet er kort sagt laget av nordmenn for nordmenn.

Velg den boligstandarden du trenger

Velg boligstandard selv

For å gjøre det så enkelt som mulig å velge en feriebolig som har den standarden du ønsker, har vi kategorisert ferieboligene i 5 kategorier – 1 til 5 stjerner, hvor 1 er dårligst og 5 er beste standard.

Klassifiseringen er nesten som for hoteller. Disse kategoriene kan du begrense søket til når du søker etter ferieboliger.

Få den plasseringen du ønsker

valgfri-plassering av feriboligen

Mist like viktig som standarden på ferieboligen, er plasseringen.

Noen er ute etter en strand eiendom, mens andre ønsker å bo nærmest mulig en golfbane eller ha kortest mulig vei til sentrum. 

For å gjøre det enklest mulig for deg å få den plasseringen du er ute etter, har vi inkludert “plassering” som et valg når du søker i vår søkemotor for ferieboliger i Hua Hin.

Alle prisklasser

Folk er forskjellige og feriebudsjettet er forskjellig fra folk til folk. Vi prøver derfor å sette sammen et utleie tilbud i alle prisklasser. Vår intensjon er at du skal kunne finne gode utleieenheter fra kr. 200/per natt og opp til kr. 10.000/per natt.

Translate »