Hua Hin Market Village

Marked Village Hua Hin

Hua Hin Market Village er det største kjøpesenteret i Hua Hin. Kjøpesenteret er et typisk norsk kjøpesenter, a-la-a Oslo City og Sandvika Storsenter. Her finner du hovedsakelig Europeiske og amerikanske merkevarer. Kjøpesenteret åpnet i februar 2006 og har siden da vokst til å bli det mest populære kjøpesenteret i Hua Hin, både for thailandere og turister.

Et moderne vestlig kjøpesenter Hua Hin Marked Villiage

Market Village finner du i hovedgata – Petchkassem Road – sør for Hua Hin sentrum. Kjører du skal du først passert Grand Plaza og kjøre videre sørover mot Takiab. Turen fra sentrum tar 5 minutter med tuk-tuk eller taxi. 

Hua Hin Market Village har alt du er vant til å finne i kjøpesentrene hjemme. F.eks.: Tesco Lotus, Home Pro og Major Cineplex. Kjøpesenteret har også en mengde små forretninger og mange internasjonale resturanter. F.eks. Pizza Company, KFC og Swensson.

Masse merkevare butikker

Hua Hin Marked Village

En mengde kjente klesmerker har også forretninger her. F.eks. Lee, Wrangler, Adidas og Lacoste. Dette er som å handle på førsteklasse hjemme, bare med den forskjell at prisene er lavere og folk smiler mer.

I 3-etasje er all elektronikk samlet, sammen med underholdningsavdelingen. Her finner du flere titalls mobiltelefon butikker, en stor dataforretning, bokhandel, en stor bowlinghall, kino, frisører, helsestudio og en spillehall med elektroniske spill.

[bgmp-map placemark=”3923″ center=”Soi 88/1, Amphoe Hua Hin” zoom=”15″]

 

Translate »