• Roadmap
  • Satellite
  • Hybrid
  • Terrain
Current Location
No Properties Found.

No Properties Found.

Show more search options Hide additional search options

Property features:
Hvordan leie?

Å leie fra Tropene er både enkelt og trygt, og vi er mye mer enn bare en utleier av private ferieboliger. Vi er et totaltilbyder av ferieopplevelser.

Vi gir deg derfor muligheten til å knytte de tilleggstjenestene du måtte ønske til leieforholdet, f.eks. henting/bringing til flyplassen, barnevakt, hushjelp og personlig guidede turer. Mulighetene er mange. Valget er ditt.

Velg standard Velg standard

For å gjøre det enkelt å finne den standarden du er ute etter har vi rated ferieboligene. Dette er gjort på samme måte som vi rater hoteller, fra 1- til 5-stjerner, hvor 1-stjerne er den laveste standarden og 5-stjerner den høyeste.

Standarden du ønsker velger du i søkeboksen øverst på denne siden. Hvilke kriterier som ligger bak hver enkelt standard finner du her.

Hvor vil du bo? Hvor vil du bo?

Vi har delt Hua Hin området inn i mindre geografiske områder for å gjøre det enklest mulig for deg å finne ledige ferieboliger i det området du ønsker å bo i.

Området du ønsker å bo i velger i søkeboksen øverst på denne siden eller du kan klikke på boksen under for å lese nærmere om de ulike områdene.

Translate »