Trenger du en hushjelp?

Hushjelp i Thailand

Lei en hushjelpØnsker du å slippe husarbeid når du endelig har ferie?

Ja, vi kan skjønne deg godt. Husarbeid er sjelden spesielt morsomt. At husarbeid i tillegg både tar tid og krefter, gjør ikke situasjonen bedre. Vi ønsker at våre gjester skal ha det så komfortabelt som mulig, uten å måtte tenke på husarbeid, vasking og innkjøp av mat og rekvisitter. Det eneste du trenger å gjøre for å skaffe deg en hushjelp til ferieboligen er å logge inn på vårt Servicesenter eller du kan bestille tjenesten samtidig som du bestiller ferieboligen.

Servicesenter vil da sende en trent Thailandsk hushjelp hjem til dere. Prisen  er avhengig av:

  • avstanden fra vårt servicesenter til deres feriebolig
  • hvor mange ganger i uken hushjelpen skal komme
  • hvor mange timer dere ønsker hushjelpen hver gang dere benytter henne

Reisepenger til/fra ferieboligen:

  • Max. 2 km reise fra Tropene`s servicesenter – 150 bath (ca. NOK 20.-)
  • Max 4 km reise fra Tropene`s servicesenter – 200 bath (ca. NOK. 30.-)
  • Max 6 km reise fra Tropene`s servicesenter – 250 bath (ca. NOK 40.-)
  • Max 8 km reise fra Tropene`s servicesenter – 300 bath (ca. NOK 60.-)
  • Max 10 km reise fra Tropene`s servicesenter – 400 bath (ca. NOK 80.-)
  • Max 15 km reise fra Tropene`s servicesenter – 500 bath (ca. NOK 120.-)

Alle våre hushjelper har en liten motorsykkel (scooter) som de bruker til å reise til/fra din feriebolig, og som de kan bruke til å gjøre innkjøp for deg.

Ønsker du at hushjelpen skal gjøre innkjøp for dere, må dere betale 50 bath ekstra (ca. NOK 10.-)  per 10 KM hushjelpen kjører for å gjøre deres innkjøp. Disse pengene går til å dekke bensinkostnadene og slitasje på motorsykkelen. Dernest betaler dere for hvor mange timer hushjelpen jobber for dere. Vi har her to varianter dere kan velge mellom:

leie hushjelpTimebasis:

Ønsker dere å leie hushjelpen på timebasis, betaler dere 200 bath per time (ca. NOK 40). Minimum leietid er 2 timer per gang.

Prisen blir dermed avhengig av hvor mange ganger per uke dere ønsker å bruke hushjelpen og hvor mange timer dere trenger hushjelpen per gang.

Våre hushjelper lager en logg til dere som viser hvilke dager de har jobbet og hvor mange timer de har jobbet hver gang. Denne loggen danner så grunnlaget for regningen dere får når dere sjekker ut av feriehuset dere har leid fra oss.

Per dag:

Ønsker dere å ha en fast hushjelp som dere disponerer 8 timer om dagen – fra 08:00 om morgen og til 16:00 om ettermiddagen betaler dere 1.000 bath (ca. NOK 200) per dag, pluss reisepenger. Minimum leietid er 1 uke.  Prisen blir da 7.000 bath (ca. NOK 1.400) per uke.

Translate »