Trenger du en turistguide?

turist-guideLei en som kjenner byen

Hvis dere ikke har vært i Hua Hin før, kan det en ide å leie en turistguide som følger med dere og viser dere de attraksjonene og aktivitetene dere ønsker å benytte. Turistguidene kjenner Hua Hin inn og ut, samtidig som de snakker det lokale språket (nemlig Thai).

Øk opplevelsen, spar tid og unngå problemer

En turistguide gjør det svært enkelt å finne stedene dere ønsker, samtidig som dere unngår å bli lurt eller komme i problemer med lokalbefolkningen på grunn av en misforståelse eller lignende. De kan dessuten gi dere “mer kjøtt på bene” (utdypende informasjon) enn det dere selv får ut av severdighetene ved å lese på skiltene som er plassert ut. De kjenner også de ulike restaurantene i byen og kan dermed finne de restaurantene dere er ute etter i forbindelse med deres utflukter, og hjelpe dere med alle andre ting dere måtte lure på under oppholdet.

Kostnader

Hvis du leier en turistguide får du en privat turistguide som viser deg og dine det dere ønsker å se i Hua Hin området. Dere disponerer turistguiden fra kl. 08:00 om morgen til kl. 17:00 om ettermiddagen. Hva dere skal se og gjøre i denne tiden bestemmer du selv. 

Turistguiden stiller i tillegg med en leiebil med en sjåfør som dere også disponerer hele dagen. Prisen for tjenesten er avhengig av hvor stor bil dere trenger, noe som igjen er avhengig av hvor mange dere er. Her har du to valgmuligheter:

  1. Personbil (inntil 3 personer) – Turistguide som stiller med en sjåfør og personbil med plass til 3 personer. Pris: THB. 3.000 (ca. kr. 750.-).
  2. Mini-van (inntil 6 personer) – Turistguide som stiller med en sjåfør og mini-van eller SUW med plass til 6 personer. Pris: THB 4.000 (ca. kr. 1.000.-)

Leieprisen inkluderer alle kostnader knyttet til turistguiden, sjåføren, bilen og drivstoff, men inkluderer ikke mat, drikke og eventuelle inngangspenger.

Hvordan bestille en turistguide?

Hvis du leier din feriebolig gjennom Tropene er det bare å logge inn med tilsendt brukernavn og passord på vårt Servicesenter for å bestille en turistguide. Leier du ikke din feriebolig gjennom Tropene må du først opprette en profil før du kan logge inn på Servicesenteret og bestille en privat turistguide.

Translate »