Turer med base i Hua Hin

Hua Hin ër lokalisert kun 23 mil fra Bangkok, med gode tog- og buss forbindelser både sørover og nordover. Vei standarden er også blitt meget høy de siste årene etter massive oppgraderinger. Byen har også egen små-flyplass, men med få avganger. De mest hensiktsmessige er å ta tog, buss, mini-buss, leiebil eller egen bil for å oppsøke disse destinasjonene.

bangkokBangkok

Hovedstaden ligger kun 2 – 2 1/2 times kjøring fra Hua Hin. Her finner du verdens beste shopping muligheter. Byen har drøssevis med markeder og et 100 talls store kjøpesentre. På kvelden finner du et yrene natteliv i byens mange go-go barer, men byen har også en rekke severdigheter du bør få med deg når du først er i Thailand

 Les mer om Bangkok

pattayaPattaya

Pattaya er kjent for sin sex-industri med over 100.000 jenter som jobber på barer, diskoteker, restauranter eller er freelanser. Tusenvis av scandinavere bor også her. Mini-buss eller leiebil fra Hua Hin tar 4 timer.

 Les mer om Pattaya

koh-samui-turKoh Samui, Koh Tao og Koh Pha-ngan

3 fantastiske øyer i den Thaile anske golf. Koh Tao er den mist øyen og er kjent som et dykke og snorkle paradis. Koh Pha-ngan er kjent for sine månedlig “full moon” party på stranda, mens Koh Samui er den største øyen og er i dag blitt en av Thailands mest moderne turist destinasjoner

 Les mer om disse 3 øyene

krabi-turKrabi

Krabi by er det perfekte startpunktet de fantastiske omkringliggende byer – Ko Lanta i sør, Ko Phi Phi i sørvest ogAo Nang, Railay og Tham Phra Nang i vest. Buss eller bilturen hit tar 7-8 timer.

 Les mer om Krabi

burma-banks-turRanong og Burma

Ranong er i dag mest kjent for visa-run og folk som ønsker å spille på casino. Provinsen har imidlertid mye mer å by på. Byen er også utgangspunkt for dykkerturer til Burma Bank som regnes som et av verdens beste dykkesteder. Buss, mini-buss eller bilturen hit tar ca 8 timer.

 Les mer om Ranong og Burma

phuket-strandPhuket

Phuket er et av Sørøstasias mest kjente turistmål på grunn av sine strender, dykkerfasiliteter og natteliv.De omliggende provinsene på land er Phang Nga og Krabi.

 Les mer om Phuket

Storby turer fra Hua HinStorby ferie

Siden Bangkok flyplass kun ligger 2 1/2 time fra Hua Hin, er byen den perfekte basen for dem som samtidig ønsker å besøke flere storbyer samtidig som de har sin strand- og golfferie i Hua Hin.

 Les mer om storby turer

Translate »