Aktiviteter i Hua Hin

Uteleiv og natteliv i Hua Hin

Barer, uteliv og natteliv

Hua Hin har ikke samme ute- og nattelivet som Pattaya og Phuket, men det finnes allikvel mer enn nok av barer, puber, live-musikk, diskoteker og karaoke områder å oppsøke for dem som ønsker “piker – vin – og sang” på kvelds- og natterstid

Golf aktiviteter i Hua Hin

Golf

Hua Hin er et mekka for alle golf interesserte. Her finner du 10 store Internationale golf baner som er verdt et besøk, uansett hvilket nivå du holder.

Thai massasje i Hua Hin

Fot- og thai massasje

Fot- og thai massasje kan du ta overalt – på stranda, i bar området, i handleområder, på gata og, på alle 5-stjerners hoteller. En herlig opplevelse som koster fra 300 bath (ca. kr. 60.-) og oppover.

Thai boksing i Hua Hin

Thai-boksing

I Hua Hin finner du 2 thai-boksing arenaer som viser ukentlige fullkontakt thai-boksing kamper.

Kampsport trening i Hua Hin

Kampsport trening

Et av kampsport arenaene i Hua Hin tilbyr turister å trene samme med dem. Et spennende tilbud for alle som ønsker å lære ekte thai-boksing fra profesjonelle thai-boksere. Her holdes det også kurs for akido og kum-fu for dem som ønsker å lære mer “ikke-voldelige” selvforsvarsteknikker.

Go kart banen i Hua Hin

Go-kart

Er du motorinteressert og ønsker litt fart og spenning, er en tur innom go-kart banen i Hua Hin et must. Her kan du rase fra deg under kontrollerte omgivelser.

Vannsport i Hua Hin

Vannsport

Alle strendene i Hua Hin har en rekke vannsport aktiviteter for dem som er glad i den slags. Utleie av vannscootere, paragliding, kite-surfing, banana-boats og kano er populære vannsport aktiviteter på alle strendene.

Water park Hua Hin

Water Park

Water Park er en del av golf-komplekset til Black Mountain og inneholder en rekke morsomme vannsklier, banering aktiviteter, mating av fisker og en rekke andre vannaktiviteter for barn og voksne i alle aldre.

Fiske i Hua Hin

Fiske og båtturer

Hua Hin er Thailands nest største fiskehavn, så her finnes det mange tilbud for dem som ønsker å fiske i salg- eller ferskvann, eventuelt bli tatt med ut på en fisketur eller bare ønsker en båttur ut til en av øyene.

Sykling og løping

Sykling og løping

Med alle sine strender, ombringet av fjell, i et tropisk område med regnskog og små landsbyer, byr byen på mange spennende utflukter og utfordringer for dem som liker å sykle eller å ta seg en jobbe tur, enten på egenhånd eller i mer organiserte former

Paintball og skyting i Hua Hin

Paintball og skytebane

Hua Hin har både en skytebane for paint-ball for dem som ønsker å krige mot andre med blekkpatroner, og en militær skytebane hvor du kan teste ut ordentlig våpen i alle kalibre – opp til deg.

kino-bowling-billiard

Kino, bowling og billiard

I Hua Hin finner du en stor bowling hall og en stor kino i 3 etasje i Village Markedet – en av byen største kjøpesentre. I tillegg spilles det billiard i 9 av 10 barer i byen. Alle deltar i ligaer som du kan delta i hvis du ønsker spenning på kveldstid.

mc-aktiviteter-thumb

MC aktiviteter

Hua Hin har et stort biker-miljø som tar i mot turister som ønsker å leie stor motorsykkel og ta en kjøretur med dem på 2-hjul, på kortere eller lengre turer fra Hua Hin.

Translate »