Fisketurer og fiske i Hua Hin

Hva slags fiske er du ute etter? Ferskvann eller sjøfiske?

thailansk-fiskebatSjøfiske

Fiske elskere kan nyte en dag til Ko Singo, bare noen kilometer fra Hia Hin eller Khao Takiap der noen leiebåter er tilgjengelig. For noen år siden måtte du leie båten til en lokal fisker hvis du ønsket å komme ut på havet for å fiske. Nå finnes det flere turoperatører som stiller med båt og mannskap. Stenger og utstyr er inkludert i prisen for turen, og du kommer sannsynligvis til å fange bass, snapper, blekksprut og Odd ray.

ferskvann-fiske-huahinFerskvannsfiske

En ny ferskvannsfiske lodge har åpnet bare noen få kilometer vest for Hua Hin. Her finner du to store, dype dammer som er hjem til et utvalg populær ferskvannsfiske som Siamese karpe, pacu og noen ganske store steinbit. For mer informasjon, se Hua Hin Fishing Lodge.

Seiling og båt

Den nærmeste marinaen er i Paknampran, rundt 28km sør for Hua Hin. Den lokale fiske peiren i Hua Hin tillater bare lokale fiskebåter å legge til kai. Dessuten er dette farvannet svært langgrunt, slik at større båter uansett vil gå på grunn hvis de prøver å legge til kai. Ønsker du å ta en båttur ut på havet, enten i form av en seilbåt eller motorbåt, må du reise til nabobyen som har en skikkelig marina og flere båter som tar med seg turister ut på tur. Ta kontakt med oss for nærmere informasjon. 

Translate »