MC aktiviteter (stor motorsykkel)

Kjør stor motorsykkel i Thailand

Thailand generelt og Hua Hin spesielt har et stor MC-miljø, så hvis du er en “biker” eller bare en som er nysgjerrig på å kjøre stor motorsykkel i Thailand, så er Hua Hin det perfekte feriemålet.

Byen har 8-10 ulike MC-klubber. De fleste har også “farrang” medlemmer. Det vil utenlandske medlemmer.

Alle klubbene ønsker turister som ønsker å kjøre stor motorsykkel dem velkomne til å kjøre sammen med dem. De fleste klubbene reiser regelmessig på korte og lengre turer fra Hua Hin, og flere av dem leier også ut ulike store motorsykler. Vi snakker her om alt fra Honda Phantom, 250cc til Harley Davidson, 1433cc.

Ta del av miljøet og reis på en biker tur

mc-harley-davidson

Biker-miljøet i Thailand er svært annerledes enn det man kjenner hjemmenfra og leser i media om amerikanske og europeiske bikere.

I Thailand er alle bikere vennere og de kjører i lag, uavhengig fra hvilken klubb de kommer fra. Her er ingen opptatt av logoen, men at du liker å kjøre på sykkel. De arrangerer også regelmessige partyer i klubbens regi. Her kommer alle klubber og setter seg ned rundt samme bord for å ta seg en øl. Det vil ikke skje mange andre steder i verden.

Hvis du er en biker eller bare er interessert i store motorsykler er dette noe du bør prøve.

Ta kontakt med vårt servicesenter for nærmere informasjon. De vil sette deg i kontakt med noen klubber og kan bistå deg med å leie en stor motorsykkel.

Translate »