Vannsport aktiviteter i Hua Hin

vannsport i Hua Hin

Enten du er interessert i vannsport, muay-thai, nasjonalparker, palasser, grotter, motorsport, fiske eller turer finner du det leter etter i Hua Hin.

Populære vannsport aktiviteter

paragliding

Hua Hin har en mengde vannsport aktiviteter å by på for dem som ønsker å være aktive i havet.

De fleste strender tilbyr vannaktiviteter som utleie av vannscootere, bananbåt ridning, vannski, paragliding, kiting og kajakkpadling.

Vannsporten på Hua Hin Beach er begrenset på grunn av tilstedeværelsen av de nedsenkede steinblokker etter som byen har fått sitt navn fra. Kho Tikiab har antagelig det største utvalget av vannaktiviter.

Jetski, banan båter og paragliding jetskiing

Disse aktivitetene er også populært på stranden i Cha-am som er lokalisert 30km nord for Hua Hin Beach.Det finnes en rekke aktiviteter du kan gjøre på stranden i Hua Hin. Et lite vannsportsenter drevet av en av de lokale hoteller kan bli funnet i Khao Takiab, de tilbyr de vanlige aktiviteter, inkludert banan båter, smultring, jetbåt, parasailing og vannski.

surfing i Hua HinSurfing

Det er ingen surfe å snakke om på strendene, men vi innimellom får en meter eller så av dønning som er ideelt for bodyboarding. Dette bør unngås på stranden i sentrum av byen selv på grunn av bergarter. Brettseilere blir ofte sett ut i havet når det er en god bris.

kite surfing i Hua Hin

Kitesurfing

I de siste par årene kitesurfing eller kiteboarding har blitt en svært populær sport i Hua Hin. Det er nå minst to kitesurfing skoler i Hua Hin tilbyr leksjoner og undervisning. Jevn varme vinder er til stede i Hua Hin i mars og april, dette er sesongen for verdensmesterskapet, har Hua Hin ideelle forhold som havet er vanligvis flat og det er grunt langt ut.

kajakk i Hua HinKajakk og Kano

Noen av beach front hoteller og gjestehus tilbyr kajakker til leie som du kan ta ut i havet. Det er fint å padle rundt odden på Khao Takiab rundt 7 km sør for Hua Hin sentrum.

Det er en kajakk klubb og turoperatør i Chumphon tilbyr turer til de lokale mangroveskog og laguner.

Translate »