Attraksjoner og severdigheter

attraksjon-hill-lek-five

Khao Hin Lek Fai

Beste utkikkspunktet i Hua Hin. Lokalisert 1.5 km vest for sentrum og gir deg panorama utsikt over hele byen, Hin, Royal Hua Hin Golf Course og Gulf of Thailand. En tur opp her en av de første dagene er å anbefale, slik at du får et oversiktsbilde av byen og området rundt.

railway-station

Hua Hin Railway Station

Hua Hin Railway Station er en av de eldste togstasjonene i Thailand. Togstasjonen er lokalisert i gåavstand til sentrum hvor Sofitel og Hilton ligger. Togstasjonen er i dag et populært turistmål som vi kan anbefale å ta en tur innom. Om ikke annen bare for å se på denne klassiske tradisjonelle thailstilen å bygge på.

attraksjon-elefant-village

Elephant Village

Hua Hin har to Elephant Villages, med 1 km mellomrom, hvor du kan reiser for å se og ri på elefanter i jungelen. Elephant Village ligger 3 km vest for Hua Hin sentrum. Den eldste Elephant Villagen består av 18 elefanter, 2 hann elefanter og 16 hunn elefanter og en liten baby elefant som møter deg ved ankomst. Ønsker du kan også prøve å styre elefanten selv.

apefjellet

Khao Takiab (monkey mountain)

Khao Takiab er et stort fjell som stikker ut i havet fra Khao Takiab strand. Blant turister kalles stedet bare for “Monkey mountain” på grunn av de mange apekattene som finnes her og som munkene tar vare på. 

Hit kan du reise for å mate apekattene som løper fritt rundt deg, men hver forsiktig de liker å stjele mat, drikke, kameraer og alt annet de kan få tak i. Du får her kjøpt bananer, peanøtter og mais i små bøtter (rundt 50 Bath) som du kan ta med deg og mate apekattene. I tillegg finnes flere kinesiske templer som er verdt et besøk.

grotte

Khao Luang Cave

Dette er den mest betydningsfulle Buiddhist tempel i provinsen. Klosteret har interessante grotter som er verdt turen alene, en veldig stor hule som er fantastisk innredet og har en tilbakelent Buddha. Bortsett fra grotter, huser tempelet også et museum som viser gamle gjenstander som kjøkken varer, stein verktøy, inkludert Buddha bilder.

nasjonalpark

Nasjonalparker

Kaeng Krachan National Park er Thailands største national park. Parken dekker et område på 3000-sq-km. National parken er lokalisert i fjellene på grensen mot Burma, 40 km fra Hua Hin. 

Khao Sam Roi Yot National Park ligger 60 km sør for Hua Hin, og er et populært reisemål for alle som ønsker å oppleve det maritime dyrelivet i regionen.

palasser

Palasser

Klai Kangwon Palace, Phra Nakhon Khiri Historical Park eller Khao Wang, Maruekhathaiyawan Palace og Phraram Ratchaniwet Palace er ulike kongelig palasser i Hua Hin området som er verdt et besøk.

l-park

Hua Hin Animal Park

En lite kjent dyrepark som ligger rundt 10 km nord for Hua Hin. Offisielt er dette en statlig finansiert “hjort forskningssenter”, så det finnes ingen engelsk skilting til stedet.

Translate »