Khao Hin Lek Fai

khao-hill-lek-fai

Khao-hill-lek-fai er utkikkspunktet i Hua Hin, med tre utkikksplattinger som gir deg panorama oversikt over byen og omgivelsene.

Beste utkikkspunkt i Hua Hin

Khao Hin Lek Fai, også kalt “Flintstone Hill“, er det beste utkikkspunktet i Hua Hin.

Utkikkspunktet er lokalisert 1.5 km vest for sentrum og gir deg panorama utskikk over hele Hua Hin, Royal Hua Hin Golf Course og Gulf of Thailand.

Utkikkspunktet består av totalt 3 utkikksplattinger som gir utkikk over ulike sider av Hua Hin. På veien opp til utkikkspunktet passerer du en kinesisk gravlund og noen templer du kan besøke. Prøv imidlertid ikke å gå eller sykle opp til toppen hvor utkikkspunktet er, uten at du er i ekstremt god form.

Veien opp er bratt og går over 1 KM med sterkt stigning og mange skarpe svinger. Motorsykkel eller tuk-tuk er beste fremkomst middel til Khao Hin Lek Fai. På toppen finner du en nylig park med masse blomster, mango trær, bambus trær og mange andre lokale trær. I den tørre perioden – desember – mars – kan du også ofte se apekatter som trekker opp i trærne. De lever normalt i jungelen, men trekker nærmere mot mennesker når tørketiden kommer. Det er da vanskelig for dem å finne mat i jungelen, så da trekker de hit for å stjele mat fra turister og de lokale innbyggerne.

Ved siden det første utkikkspunktet er det en liten park med en statue av king Rama VII med informasjon om hans liv. Ved siden av parkeringsplassen er det en fuglepark med eksotiske fugler, og en restaurant som selger thai mat og drikke.

Turen opp hit er et must og vi anbefaler at du tar turen opp snarest mulig, da den gir deg en fantastisk panorama utkikk av byen og området rundt. Gjør det enklere for deg å navigere rundt senere.

 

Translate »