Hvorfor velge Hua Hin som feriemål?

Hua Hin er blitt et av de mest populære feriemålene for nordmenn, svensker og dansker de siste 10 årene.

Den tidligere fiske-landsbyen er idag kongens by og et hyper-moderne feriested med alle de fasilitetene du forventer å finne på en 5-stjerners turist destinasjon i Asia. 

Hua Hin er et familievennlig feriested uten synlig sex-industri, slum og “mafia-virksomhet“. Dette mye takke kongens tilstedeværelse i byen.

Hua Hin som feriemål

Kort om Hua Hin

Kongens by i Thailand

Thailand`s eldste feriemål

Thailand tørreste sted

7 soltimer i snitt året rundt

 27,5 grader i snitt temperatur

2,5 time kjøring fra Bangkok

Ingen “go-go” barer

Familievennlig paradis

Les mer om Hua Hin
Shopping Shopping

I Hua Hin finner du flere store internasjonale shoppingsentre, dag- og natt markeder, samt gateselgere og småboder overalt som selger det du måtte være på utkikk etter. Shopping mulighetene er med andre ord enorme.

Les mer shopping mulighetene
Mat og drikke Mat og drikke

I Hua Hin er du aldri sulten. Ikke bare finner du noen av de beste Thailandske restauranten i landet her, men utbygningen av gjort at du finner flere titalls utenlandske restauranter som holder meget høy standard. Her finner du det beste fra det thailandske-, skandinaviske-, italienske-, japanske-, kinesiske-, indiske-, vietnamesiske- og franske kjøkkenet. I tillegg kan du melde deg på et matlaging kurs for å lære å lage thai-mat fra thaiene.

Les mer mat & drikktilbudet
5 vakre sandstrander 5 vakre sandstrander

I en radius på 30 minutter fra Hua Hin sentrum finner du 5 vakre, kritthvite sandstrender med blå/grønt vann du vil elske. Spesielt når temperaturen aldri går under 25 grader og du vet at du i snitt får 7 soltimer daglig – året rundt!

Les mer strendene i Hua Hin
10 Internasjonale golfbaner 10 Internasjonale golfbaner

Hua Hin er et mekka for golfere. Her finner du 10 internasjonale golfbaner (18-36 hull) i en radius på 30 minutter fra sentrum.

Les mer golftilbudt i Hua Hin
Attraksjoner & severdigheter Attraksjoner & severdigheter

I Hua Hin finner du en rekke attraksjoner som er verdt et besøk. Alt fra en rekke palasser og templer for de kulturinteresserte til elefantridning, mating av apekatter eller et besøk i landets største naturreservat. 

Les mer attraksjonene i Hua Hin
Aktiviteter Aktiviteter

I takt med utbygningen av byen har også antall aktiviteter du kan ta del i økt dramatisk. Idag finner du noe for enhver smak, uansett hva slags interesser du måtte ha.

Les mer aktivitetstilbudet
Turer fra Hua Hin

Siden Hua Hin kun ligger 23 mil fra Bangkok er byen det perfekte utgangspunkt for dem som ønsker å utforske landet. Med utgangspunkt i Hua Hin kan du ta turer fra 1 til 5 dager til Bangkok, Pattaya, Koh Tao, Koh Samui, Krabi, Burma Banks, Phuket eller hvor som helst ellers.

Les mer turene du kan ta fra Hua Hin

Translate »