Kort om Hua Hin

KONGENS BY

Kongen av Thailand

Hua Hin regnes som kongens by, siden han har sitt sommer palass i byen. Kongen ønsker at Hua Hin skal være en vakker og anstendig by. “Go-go” barer er derfor ikke tillatt her, det finnes ingen former for “maifa” i byen og ekstra militærstyrker omgir byen for å gjøre den til en “sikker sone” i Thailand

.  Les mer om Hua Hin sin historie

ALDRI REGN-SOL 7 TIMER HVER DAG

Klima i Hua Hin

Hua Hin er Thailands tørrest sted. Ikke noe annet sted regner det mindre enn i Hua Hin. Dette var også en av de viktigste grunnene til at Kongen bygde sitt sommer palass her. I gjennomsnitt er det 7 soltimer daglig, året rundt. Snitt temperaturen er rundt 30 grader, og kun 4 grader skiller fra den kaldeste til den varmeste måneden.

Les mer om Hua Hin sitt klima

MILEVIS MED HVITE SANDSTRENDER

hvite-sandstrender

Hua Hin er kjent for sine milevis med hvite. langgrunne sandstrender med en vanntemperatur på rundt 27 grader. Strendene er lite befolket, sammenlignet med de europeiske. Hua Hin må derfor sies å være det perfekte reisemålet for dem som er ute etter en “lay back” livsstil, med sol og varme på stranden.

 Les mer om Hua Hin sine strender

ET GOLF PARADIS

golf-hua-hin

Hua Hin har med sine 10 Internationale golf anlegg Thailands høyeste golfbane tetthet. Banenes beliggenhet, utforming, klima, priser og atmosfæren rundt gjør Hua Hin til et paradis for alle golfere som ønsker seg en golf ferie.Anleggene tåler sammenligning med hvilket som helst annet anlegg i verden, og dette er også en av grunnene til at Hua Hin har årlige Grand Prix golf turneringer.

 Les mer om Hua Hin sitt golf tilbud

ET RIMELIG FERIEMÅL

levekostnader-bath

Levekostnadene i Thailand er ca. 20% av hjemme i Norge, og Hua Hin er det rimeligste av de moderne turistmålene i Thailand. Gjennom å bestille flybilletten selv og leie ferieboligen gjennom Tropene blir ferien dessuten enda billigere.

 Les mer om språk og levekostnader
 Les mer om bank og valuta

AKTIVITETER OG ATTRAKSJONER

kitesurfing-hua-hin

Hua Hin er blitt et moderne feriemål med alle de fasiliteter du forventer å finne på en førsteklasses ferie etter norsk standard. Byen har aktiviteter og attraksjoner for enhver smak og aldre.På stranda finner du alt fra kitesurfing, vannscooter og banan-båter til leiebåter du må tråkke rundt selv.

 Les mer om Hua Hin sine aktiviteter
 Les mer om Hua Hin sine attraksjoner

SHOPPING, SHOPPING, SHOPPING

shopping-shopping-shopping

Høsten 2013 åpner Thailands største kjøpesenter i Hua Hin. Fra før har byen Village Market, et stort Internationalt kjøpesenter, flere thai-kjøpesentre, flere dag-, fiske- og nattmarkeder, handlegater og drøssevis med gate- og strandselgere.Shopping mulighetene er derfor store for de som er glad i shopping

. Les mer om shopping i Hua Hin

2,5 timer fra Bangkok

bangkok-by-night

Hua Hin ligger 230 km sør for Bangkok flyplass. Hua Hin har også egen flyplass, men nås enklest med tog, buss, mini-buss, taxi eller leiebil. Bilturen fra Bangkok tar ca. 2 1/2 time. Mange bruker byen som basis for reiser til andre feriemål i Thailand på grunn av byens gunstige beliggenhet.

 Les mer om transport i Hua Hin
 Les mer om turer fra Hua Hin

Reiseguider og YouTube videoer

Aftonbladet har laget en informativ reiseguide for Hua Hin og Cha-Am som finnes i PDF-format, og som er ment å skrives ut for å ha en reiseguide i papir som man kan ta med seg på reisen til Hua Hin.

 Se Aftenbladets reiseguide

Under finner du noen flere YouTube videoer om Hua Hin. Håper de kan gi deg et førsteinntrykk av byen.

Translate »