Depositum

Depositum for bestillingen

Når du bestiller ferieboligen må du betale 20% av leiesummen i depositum som sikkerhet for leieforholdet. Depositumet betales samtidig som du bestiller ferieboligen.

Depositumet trekkes ifra leiesummen når det resterende leiebeløpet betales.

Tilleggstjenester

Du trenger ikke å stille noe depositum for tilleggstjenestene du bestiller samtidig som ferieboligen, bortsett fra ankomstservice som må betales før ankomst. For de øvrige tilleggstjenestene som er tilgjengelige via servicesenteret trenger du ikke å stille noe depositum for.

Depositum for skade

Når nøklene utleveres må du stille 10% av leiesummet som depositum for potensielle skader du måtte utføre på ferieboligen under oppholdet.

I praksis gjøres dette ved at du betaler 90% av det resterende beløpet ved ankomst eller på online før ankomst. På den måten får du igjen ditt depositum for bestillingen når du betaler, samtidig som du betaler utleieren 10% av leiesummen i depositum for potensielle skader.

Dette depositumet får du igjen ved utsjekking etter at vi i sammen har gått igjennom ferieboligen for å forsikre oss om at den er i samme stand som den var ved ankomst. Depositumet tilbakebetales kontant i Thailandske Baht.

Se våre leiebetingelser for nærmere informasjon om depositum og betaling av ferieboligen.

Translate »