Hua Hin fiske marked

Hua Hin har Thailands nest største fiskeflåte

fiske-havn

Om morgen er det travle fiskemarkedet i den nordlige delen av byen verdt et besøk. Hver morgen kommer hundrevis av tradisjonelle Thailanske fiskebåter med nattens fangst til fiskemottaket. Det største fiskemarkedet ligger ved fiske-piren, ikke langt fra Hilton Hotell. Er du glad i fisk eller jobber med dette hjemme, er det absolutt verdt å ta turen hit og se hvordan fisken blir tatt i mot og distribuert i morgentimene.

Flere flere store fiskemarkeder

thailansk-fiskebat

En annen stor fiskehavn er fiskehavnen ved foten av “Monkey Montain“. Kvaliteten på sjømaten er utmerket og sortiment er stor. En eldorado for folk som elsker sjømat og er interessert i fisk eller fiske. Ta en tur ned til fiskehavnen om morgen og kjøp fersk sjømat sammen med kokkene til de ulike restaurantene i byen. Reis deretter hjem og overrask din bedre halvdel, med et fantastisk hjemmelaget fiskemåltid.

Bare en titt på de tradisjonelle fargefulle Thailanske fiskebåtene, og oppleve det ørende livet på havnen når fiskebåtene kommer er et minne for livet.

Kartet under viser omtrent hvor du finner Hua Hin Fishing Pier. Omtrent fordi Google placemark ikke klarer å angi nøyaktig brygga, da den ikke har noen formell adresse.

[bgmp-map placemark=”3970″ zoom=”15″]
Translate »