Lokale Thai restauranter i Hua Hin

Thailands mat og restauranter i Hua Hin

Hvis du er glad i thailandsk mat, har du kommet til rett sted.

Hua Hin er kjent i hele Thailand for sitt kjøkken, og sine førsteklasses restauranter av alle slag. Dette takke være kongens tilstedeværelse i byen siden 1930-tallet. Her finner du thai-mat på sitt beste

Hua Hin er Thailands eldste feriemål og har siden 30-tallet vært overklassen i Thailands foretrukne feriemål. Dette har gjort at byen har lange tradisjoner med å tilby gourme thai-måltider til overklassen, mens arbeidsklassen som lever på rundt 250 bath om dagen må ta til takke med rimeligere thai-mat.

I Hua Hin finner du imidlertid begge delene. Valget er ditt. Restaurantene finner du på hvert gatehjørne. I Hua Hin går du aldri sulten.

Kjent for sin sjømat

Hua Hin er spesielt kjent sin sjømat.

Dette takke være en sikker og god tilgang av vårer fra fiskebåtene som kommer inn hver morgen med nattens fangst til Thailands nest største fiskehavn. Ønsker du å se fisken ankomme er det bare å ta seg en tur ned på fiske-piren om morgen. Jevn tilførsel av fersk sjømat av høy kvalitet sikrer måltidene året rundt. Her er du i trygge hender.

små og store restauranter i alle prisklasser

Hua Hin har et meget stort utvalg av store- og små lokale thai restauranter i alle prisklasser. På menyen finner du alt, inkludert retter som ikke finnes i andre deler av Thailand.

Byen har mange ulike stiler av restauranten. Her finner en rad av store restauranter med omfattende menyer langs stranden og nær kaien, til små boder på det livlige nattmarkedet som spesialiserer seg på bare en velsmakende rett eller to.

På alle strendene finner du en rekke små lokale restauranter som har både utenlands- og thai mat på menyen. Såvel på stranden, som på alle markeder, restaurant områder, handlegater og hovedgater finnes det hundrevis av små mobile salgsboder på hjul, mens andre pakkes ned og opp hver dag etter stengetid. Disse selger alt mulig thai-mat. Alt fra deilig håndmat som er enkelt å spise når du sitter i en bar på kvelden, til mer eksotiske retter som grillede biller, maur o.l. Oppholdet vil garantert vise deg mattradisjoner du aldri har sett før, men ikke vær redd. Det aller meste er uttrolig godt, selv for folk med “norske smaksløker”.

Hver bare litt forsiktig med krydringen. Bestill “mai pet“, som betyr “ikke sterkt” på thai. Sørg også for å smake på det brede utvalget av frukt og kanoms (Thai søtsaker) tilgjengelig i restauranter, butikker og boder langs veien.

Mat hele døgnet

Restaurantene stenger tett rundt kl. 22.00, mens McDonalds og Burger King har 24 timer service. Ønsker du thai mat etter kl. 22:00 må du kjøpe den fra en av de omreisende bodene eller ta deg en tur opp til nattmarkedet hvor matsalget aldri stenger. På kareoke området får du kjøpt thai-mat og hamburgere frem til kl. 05:00. I Hua Hin får du med andre ord alltid mat. 7-Elleven og Family Mart er overalt og er alltid oppe. Her får du alltid kjøpt det mest nødvendige av mat og drikke.Ønsker du å kjøpe alkohol etter kl. 24:00 som du kan ta med deg hjem, må du gå til Family Mart, da 7/Elleven ikke har lov til å selge etter kl. 24:00.

Translate »