Matlaging kurs

Lær å lage thailansk matOppdag hemmelighetene til thailandsk mat.

Utvalget av urter og krydder som brukes er svimlende, og de smakene som produseres er berømt over hele verden.

Lær hvordan du blander krydder, identifisere urter og produsere en utsøkt Thai måltid fra ekspertene.

Utvalget av friske urter og krydder er her så stort at selve matlagingen egentlig ikke er så vanskelig. Det er noen gode matlaging skoler i Hua Hin. Noen kurs understreker “hand-on” praksis, mens andre er “se og spise” økter.

Du vil uansett lære grunnleggende ferdigheter som vil gjøre deg i stand til å lage din favoritt retter hjemme. Vanligvis lar skolene deg velge oppskrifter, men noen har svært spesifikke læreplaner basert på menyer servert på sine restauranter. De fleste kurs vil introdusere deg til tradisjonelle måter å blande krydder, urter og grønnsaker.

Det kan være hardt arbeid, men du får oppleve hvordan det store flertallet av Thais fortsatt forberede sine daglige måltider. Noen skoler lærer studentene sine regionale spesialiteter, samt nasjonale favoritter, og det er ingen grunn til å begrense seg til bare tom yam kung og phad Thai.

En tur til det tradisjonelle frilufts-markedet er en del av den totale læringsprosessen, slik at de lærer hvordan de ferske råvarene valgt. Løpende diskusjoner med lærer og medstudenter gir også innsikt i de fascinerende thailandske mat tradisjonene. Uavhengig av dine tidligere opplevelse, vil du lære å blande friske urter og krydder med tradisjonelle redskaper.

thai-mat

Alle de gode hotellene i Hua Hin med en thailandsk restaurant kan trolig arrangere en klasse for deg. Matlaging skoler drevet av store hoteller er i gjennomsnitt dyrere, men måltider er generelt inkludert. Noen skoler tilbyr også økter om hvordan du velger menyen og bestille på restauranter. 

Translate »