Shopping i Hua Hin

Hvis du liker shopping, så vil du elske Hua Hin. Her får du kjøpt alt, og da mener vi – absolutt alt.

Dagmarkedet i Hua Hin

Hua Hin har mange ulike dagmarkeder, hvor du kan kjøpe alt av matvarer og andre nødvendighetsvarer for folk flest. Det største er Chatchai dagmarked i Dechanuchit Road. En gate vest for  Phetkasem Road. Dette er alltid et bra sted for å spise og handle sammen med lokalbefolkningen.

Dagmarked i Hua Hin

Hvis du leier en motorsykkel og kjører rundt i byen, så vil du på dagtid finne en mengde ulike små “food marked”, hvor du får kjøpt alt av frukt, grønnsaker og andre matvarer.

 Les mer om Hua Hin sine dag markeder

Fiskemarkedet i Hua Hin Tradisjonell Thai fiskebåt

Hua Hin har Thailands nest største fiskeflåte og om morgen kommer disse båtene inn til fiske-piren i byen for å levere nattens fangst til oppkjøpere og lokalbefolkningen. Her er det et ørende liv som absolutt er verdt å få med seg. Kvaliteten på sjømaten i Hua Hin er førsteklasses og sortimentet stort. Et Eldorado for alle som er glad i sjømat og fisking.

 Les mer om Hua Hin sitt fiske marked

Natt markeder i Hua Hin Nattmarkeder i Hua Hin

Hua Hin har 3 ulike natt markeder, hvor du kan kjøpe alt bortsett fra matvarene som selges på matmarkedene tidligere på dagen. Det er hit alle turister beveger seg på kvelden når markedene åpner for å handle suvenirer, klær, DVD/filmer, kopi produkter, kunst, vesker, klokker, sko og elektronikk.

I tillegg finner du en mengde håndlagte thai produkter her, samt en rekke små thai restauranter som selger alle typer av thai food. Prisene her er lagt lavere enn i butikkene og prisene på restaurantene er vesentlig lavere enn i de vanlige resturantene.

Det største nattmarkedet ligger i Dechanuchit Road, mellom Chatchai market og Night Plaza. Dette er et markedet som primært er laget for turistene som besøker byen. Her finner du alle typiske produkter europeiske og amerikanske turister er interessert i når de besøker Thailand. Nattmarkedet har dessuten et stort utvalg av spisesteder av høy kvalitet. Et besøk her er et “must” når du først er i Hua Hin. Bare å se det yrende livet her på kvelden i høysesongen, er verdt et besøk. Nattmarked i Hua HIn

Alle nattmarkedene stenger kl. 22.00 (kl 23.00 i høy sessongen).

 Les mer om Hua Hin sine nattmarkeder

Hua Hin Market Village

Hua Hin Market Village er det største kjøpesenteret i Hua Hin. Kjøpesenteret er et typisk norsk kjøpesenter, a-la-a Oslo City og Sandvika Storsenter. Her finner du hovedsakelig Europeiske og amerikanske merkevarer.

Marked Village Hua Hin

 Les mer om Hua Hin Village Marked

Fabrikk utsalg – merkeklær, sko og vesker

Hvis du ønsker å kjøpe merkeklær, anbefaler vi at du besøker et av fabrikk utsalgene i Cha-am. Disse ligger fra 3 til 40 km fra Hua HIn og inneholder fabrikk utsalget til over 40 ulike merkevare klær og sko fra europa og amerika.

 Les mer om Hua Hin sine fabrikkutsalg

Strand- og gateselgere

Hver gang du besøker en strand, bargate eller restaurant vil du møte gateselgere som selger piratkopier av klokker, filmer og souvenirer. Skal du kjøpe fra disse må du gjøre som du gjør på nattmarkedet – du må bruke tid og prute. Start på 1/3 del av prisen og ikke gi deg før du har pratet prisen minimum 40% ned.

7/Elleven

På omtrent hvert gatehjørne i Hua Hin finner du en 7/Elleven eller Family Mart forretning. Du trenger derfor aldri å være bekymret for å få kjøpt røyk, mineralvann, alkhol, brød, melk eller andre vanlige matvarer som normalt selges i 7/Elleven. Disse er åpene 24 timer i døgnet og 7 dager i uken.

[bgmp-map categories=”Shopping,Nattmarkeder” zoom=”14″]
Translate »