Natt markeder i Hua Hin

natt-markedet

Hua Hin har 3 ulike natt markeder, hvor du kan kjøpe alt bortsett fra matvarene som selges på matmarkedene tidligere på dagen. Det er hit alle turister beveger seg på kvelden når markedene åpner for å handle suvenirer, klær, DVD/filmer, kopi produkter, kunst, vesker, klokker, sko og elektronikk.

I tillegg finner du en mengde håndlagte thai produkter her, samt en rekke små thai restauranter som selger alle typer av thai food. Prisene her er lagt lavere enn i butikkene og prisene på restaurantene er vesentlig lavere enn i de vanlige resturantene.

Det største nattmarkedet ligger i Dechanuchit Road, mellom Chatchai market og Night Plaza. Dette er et markedet som primært er laget for turistene som besøker byen. Her finner du alle typiske produkter europeiske og amerikanske turister er interessert i når de besøker Thailand. Nattmarkedet har dessuten et stort utvalg av spisesteder av høy kvalitet. Et besøk her er et “must” når du først er i Hua Hin. Bare å se det yrende livet her på kvelden i høysesongen, er verdt et besøk.

Hvis du er mer interessert i mat og artikler for hjem og hage, bør du besøke nattmarkedet mellom Sao Paulo Hospital og Grand Plaza Hotel. Dette markedet er hovedsakelig for Thaier og prisene her er derfor lavere enn nattmarkedet for turistene. Alle nattmarkedene stenger kl. 22.00 (kl 23.00 i høy sessongen).

Kartet under viser hvor de ulike natt-markedene ligger.

[bgmp-map categories=”Nattmarkeder” zoom=”14″]

 

Translate »