Hua Hin Beach

hua-hin-beach

Hua Hin Beach

Hua Hin Beach er rundt 7 KM lang og går fra sentrum av Hua Hin til Khao Takiab.

Langgrunne strender bestående av hvit sand og gå avstand til sentrum og Village Marked kjennetegner denne hovedstranden i Hua Hin. Magneter kan være et problem enkelte tider på året.

I høysesongen kan stranden utenfor Hilton og Sofitel være tettpakket, men ikke på samme måte som strendene på andre feriesteder i Thailand og sør-Europa.

Strandens lengde gjør at du alltid vil vinne en rolig plass for deg selv her.

Hua Hin Beach Hua Hin Beach Hua Hin Beach

Stranden har også gitt Hua Hin byens navn. Hua Hin betyr “hode av stein” og refererer til steinene utenfor Sofitel Hotell som ligger på stranden sammen med Hilton Hotell. Hua Hin Beach er stedet du flukter til når du ønsker et avbrekk fra shopping, severdigheter og andre stressende aktiviteter.

Her finner du en rekke gode strandrestaurant, det vel utbygde og dekorerte strandområdet til Hilton og Sofitel Hotell, en rekke strandselgere som går på stranden, flere avslappende massasje sjapper som tilbyr ulike former for massasje, ponni ridning på stranden, ulike vannsport aktiviteter og et kite-område. Kitesurfing er en relativ ny sport i byen som er blitt meget populært de siste årene på grunn av Hua Hin Beach sine perfekte forhold for kitesurfing.

kitesurfing-hua-hin

Stranden har en egen skole hvor du kan lære kitefurfing hvis du ønsker å lære dette, og regelmessig avholdes det større kitesurfing konkurranser her. F.eks. avholdes det årlig Word Cup stevne i kitesurfing her, noe som burde si litt om hvor gode forholdene er her. kiteing-hua-hin-thailand

[bgmp-map placemark=”3990″ zoom=”14″]

 

Translate »