Ankomstservice

bkk-airport

Den enkleste måten å komme seg til ferieboligen du leier er å benytte vår ankomstservice.

ankomstservice BKK Airport

Så snart du kommer ut fra ankomsthallen, etter å ha gått igjennom immigration og hentet bagasjen din, vil det stå en person med et skilt med ditt navn på. Dette er din sjåfør som som vil kjøre deg og ditt følge til ferieboligen du leier i HuaHin.

Turen tar ca 2 1/2 time, og inkludert en lengre stopp på en større bensinstasjon med flere fastfood restauranter, kaffebar og gode toaletter. 

Sjåføren snakker engelsk, så det er bare å gi beskjed hvis dere ønsker flere stopp på veien.

ankomstservice

Turen koster kr. 500 for en personbil med plass til 3 personer med hver sin koffert. Trenger dere en større bil kan dere bestille en mini-buss med plass til 8 personer. Disse mini-bussene har også underholdnings service med DVD filmer o.l. inne i bilen. En mini-buss koster kr. 700.

Vi anbefaler at du bestiller denne tjenesten av oss hvis du ikke har bekjente som kan hente deg.

Riktignok kan du både leie taxi-metere og private leiebiler på flyplassen som kjører deg til Hua Hin for samme pris vi tar, men dessverre er mange av disse kriminelle som er ute etter å rane turister som nettopp har ankommet Thailand. Såvel Politiet som utenriksdepartementet har tidligere advart turister om å IKKE benytte “ikke autoriserte” taxier og private leiebiler.

Hvordan bestille ankomstservice?

Tjenesten kan du bestille samtidig som du bestiller ferieboligen eller du kan logge inn på vårt servicesenter etter at du har booket ferieboligen med det brukernavnet og passordet du fikk tilsendt etter bookingen. 

Leier du ikke ferieboligen din gjennom Tropene må du først opprette en profil, før du kan logge inn på Servicesenteret og benytte denne tjenesten.

PS! Alle bestillinger må skje minimum 2 dager før ankomst Bangkok.

 

Translate »