Trenger du en barnevakt?

barnevakt i Thailand

Trenger du en barnevakt som kan passe barnet eller barna når dere går ut for å gjøre “voksne” ting?

Ikke noe problem. Det er bare å ringe servicesenteret eller logge inn på servicesenteret for å bestille tjenesten.

Vi vil sende deg en Thailandsk barnevakt til ferieboligen du leier. Våre barnevakter er selv mødre i alderen 25 – 40 år.

Siden de selv er mødre har de god erfaring fra å passe barn. Alle våre barnevakter er dessuten sjekket med Politiet for å forsikre oss om at de har et rent rulleblad og at de ikke har vært i kontakt med Politiet tidligere. Ingen ønsker at kriminelle skal passe barnet eller barna deres – spesielt ikke oss.

Vårt mål er å gjøre oppholdet så enkelt og problemfritt som mulig, slik at dere kan reise hjem med masse gode minner fra deres ferie i Hua Hin. Barnevakten sine engelskkunnskaper kan være begrenset, men det de mangler av språkkunnskaper tar de igjen med kroppsspråk og tegnspråk. Et språk barn selv ofte bruker for å kommunisere med hverandre. Språket er derfor sjelden et problem, selv om barna ikke snakker engelsk og barnevaktens engelskkunnskaper er begrenset.

Prisen for en barnevakt er 500 bath (ca.NOK 100.-) for 6 timer barnevakt tjeneste. Ønsker du å ha barnevakten lengre enn 6 timer, koster dette 100 bath (ca. NOK 20,.) ekstra per time.

Prisen inkluderer reise til og fra din feriebolig, men ikke mat og drikke.

Vi forventer at du stiller med et måltid med drikke til barnevakten når du leier denne tjenesten fra vårt servicesenter. Normalt spiser da barnevakten sammen med barnet eller barna de passer, hvis de da ikke sover under hele oppholdet. Maten og drikken du ønsker at barnet eller barna skal få i seg mens barnevakten passer dem, må dere stå for selv.

Våre barnevakter kan ringe og bestille ønsket mat som leveres hjem til deres feriebolig. Er barna så små at de spiser spedbarn mat, må dere selv instruere barnevakten om når og hvor mye mat de skal ha. Lurer barnevakten på noe vil barnevakten ringe deg på det mobilnummeret de får oppgitt av deg. Du får samtidig barnevaktens telefonnummer, slik at du kan ringe og sjekke opp med barna dine når du selv måtte ønske.

Translate »