Rimelige flybilletter til Thailand

billig-flybillett-thailand

Flybilletter til Thailand må du selv ordne.

På denne siden har vi samlet en del gode råd og tips for hvordan du skal gå frem for å finne de beste og/eller rimeligste flybillettene til Thailand.

I tillegg har vi samlet en del andre praktiske råd du bør huske på når du skal bestille en flybillett til din Thailand.

Klikk på den fanen under som du ønsker nærmere om.

DirekteflyMellomlandingerPraktiske råd
Direktefly: Oslo – Bangkok

Kun Norwegian og Thai Airways flyr idag direkte fra Oslo (Oslo Lufthavn) til Bangkok (BKK Internationale flyplass). Flyturen tar omkring 10 timer.

norwegian airlines

Norwegian flyr direkte fra Gardemoen til Bangkok flyplass og er normalt de som har de rimeligste billettene. 
 Finn flybillett

 

Thai Airways

Thai Airway er kjent for sin service og har daglige direkte flyvninger fra Gardemoen til Bangkok flyplass.
 Finn flybillett

Flyvninger med mellomlanding

Finn billigste flybillett til ThailandHvis du kan leve med en mellomlanding før du ankommer Bangkok finnes det en mengde flyselskaper å velge mellom. Den enkleste måten å finne disse på er å benytte en av de kjente søkemotorene for flybilletter.

Noen kjente søkemotorer for flybilletter er:

 Restplass.no
 Travellink
 Flybillingst.com
 Reisbillig.no
 Ebookers.no

Praktiske råd

Når du bestiller flybilletten må du tenke på følgende:

Avbestilling/endrings forsikring

Det lønner seg å tegne en forsikring som gjør det mulig for deg å endre flybilletten hvis det skulle skje noe uforutsett. F.eks. alvorlig sykdom, enten før eller etter avreise. Kostnadene ved å tegne en slik forsikring er liten i forhold til kostnadene hvis det skulle skje noe uforutsett.

Mat

Flyturen tar minst 10 timer så du trenger mat underveis. Her har de ulike flyselskapene ulike regler. Pass bare på at billetten inkluderer minst ett måltid med drikke underveis, så du ikke lander skrubbsulten og tørst. En dårlig start på noe som skal være en “drømmeferie“.

Bagasje

Bagasje koster penger. Også her har de ulike flyselskapene ulike vektgrenser for mye bagasje som er inkludert i billetten. Når du reiser ned til Thailand trenger du ikke mye bagasje, da du rimelig kan kjøpe alt du trenger her. Når du skal hjem kan det ofte bli et problem, da svært mange får shopping dilla og handler så mye at bagasjen veier alt for mye når de skal hjem. 

Vi anbefaler derfor at du passer på at du kan ha med deg minimum 7 kg nedover til Thailand og 20 kg hjem igjen.

Sikkerhetskontrollen

Når du skal reise til/fra Thailand må du gå igjennom flere sikkerhetskontroller som sjekker at du ikke har med deg noen ulovlige ting inn på flyet. Her gjelder det å passe på at man ikke putter metall, skarpe gjenstander,væske, kremer e.l. i håndbagasjen, da dette er gjenstander det ikke er lov til å ta med inn i flyet, og siden sikkerhetskontrollen skjer etter at bagasjen er levert inn har du ikke muligheten til å putte disse gjenstandene i bagasjen som sendes. De må kastes før du får lov å gå inn på sikkerhetsområdet.

Medisiner

Eldre bør klarere flyreisen med sin fastlege, da ikke alle tåler så lange flyturer like godt. Det samme gjelder høygravide kvinner. Er du avhengig av spesielle medisiner e.l. bør du samtidig sørge for å skaffe deg dokumentasjon på disse, slik at du ikke får problemer i sikkerhetskontrollen med å ta dem med deg på flyet.

Translate »