Pick-Up service

Ser vi bort i fra å gå, sykle og leie en egen motorsykkel (scooter, er tuk-tuk og taxi motorbike de to raskeste måtene å bevege seg rundt i Hua Hin by på. For lengre turer anbefaler vi at du leier en personbil eller mini-van/SUW med sjåfør. Alt kan du bestille gjennom Servicesenteret.

Leier du ferieboligen gjennom Tropene kan du logge inn på Servicesenteret med tilsendt brukernavn og passord for å bestille pick-up tjeneste som går ut på å få noen til å komme og hente deg og kjøre deg et sted. Leier du ikke ferieboligen gjennom Tropene må du først opprette en profil før du kan logge inn på Servicesenteret for å bestille en pick-up service.

Tuk Tuktuk-tuk i Hua Hin

Hua Hin har identiske tuk-tuker som Bangkok. De bråker, har masse eksos, men samtidig en egen sjarm. Siden mange av gatene i byen er meget smale, kan de gå steder ingen biler kan kjøre.

Turer rundt i sentrum koster rundt 100 bath eller kr.20, mens du må regne med å betale mer for lengre turer. Husk bare å forhandle om prisen først.

Det er stor forskjell fra sjåfør til sjåfør og de prøver alltid å tjene litt ekstra på utlendinger.

Ønsker du å bestille en tuk-tuk gjennom Tropene må bestillingen skje senest dagen før du ønsker at tuk-tuken skal komme. 

Motorsykkel taxi i Hua HinMotorsykkel taxi

Motorsykkel taxi er den vanligste transport metoden i Hua Hin. Spesielt gjelder dette for Thaier.

På hvert gatehjørne finner du et stort utvalg av motorsykkel taxier. De er lett å kjenne igjen i sine vester laget i kraftige farger. Hvis du ikke har vært i Thailand før kan dette være en skremmende erfaring, da de kan kjøre som idioter og følger aldri noen trafikk regler.

De er imidlertid små, så de kommer alltid frem på brøkdelen av tiden det tar å ta en tuk-tuk eller andre transportmidler. Dessuten koster de vesentlig mindre.

I sentrum koster en tur rundt 40 bath (ca. kr. 8). For lengre strekker må du betale mer. Husk bare å avtale prisen på forhånd, så unngår du kjedelige diskusjoner når du kommer frem. Disse motorsykkel taxiene er spesielt gunstige hvis du har glemt å kjøpe noe på 7/Elleven eller et annet sted. Du kan da ringe til dem og be dem handle for deg. De bringer varene hjem til døra de, og du betaler bare ekstra for kjøringen. Raskere og enklere er det ikke mulig å få kjøpt noe du har glemt å handle når du selv var ute. 

En mulighet er her å benytte deg av vår Pick-Up service eller få telefonnummeret direkte til en av motorsykkel taxiene du møter.

Personbil med sjåfør

For lengre turer anbefaler vi at du leier en personbil med sjåfør som kommer og henter deg der du vil og kjører deg dit du vil. En personbil med sjåfør er passende for inntil 3 personer. Prisen er avhengig av hvor langt du ønsker å reise. Tjenesten må bestilles senest dagen før du trenger bilen.

Mini-van/SUW med sjåfør

Er dere flere enn 3 personer må dere leie en mini-van eller stor SUW, da personbiler er for små. Prisen er avhengig av hvor langt du ønsker å reise. Tjenesten må bestilles senest dagen før du trenger bilen.

Translate »