Viktig turist informasjon

Vi er sikre på at oppholdet ditt i Hua Hin vil være fantastisk uten store problemer av noe slag, men på denne siden finner du litt informasjon om viktige instanser og telefonnumre kun normalt ikke vil få bruk for.

Turist politi

Turist politi i Hua HinTa kontakt med Hua Hin Tourist Police hvis du skulle trenge bistand fra politiet til noe. De har ikke den samme autoriteten som vanlig politi, men de snakker brukbart engelsk og er her for å bistå deg.

Kan de selv ikke bistå deg, følger de med deg til hovedpoliti stasjonen og fungerer som tolk for deg.

Kontoret deres er lokalisert i enden av Damnoen Kasem Road, rett ved siden av inngangen til Hua Hin Beach og Sofitel Central. Telefon: 1155

Hua Hin Police

Hoved politi stasjonen ligger i Damnoen Kasem Road, på andre siden av gaten for CAT kontoret og hoved postkontoret.

Hoved politi stasjonen i Hua Hin

Telefon: 032 511027.

Nødnummer:

  • Politi: 191
  • Kriminalitet: 195
  • Brann: 199

Politiet i byen snakker dårlig engelsk, så du trenger noen til å hjelpe deg. F.eks. Turist Politiet.

Hua Hin Immigration

Kontakt Hua Hin Immigration i kanalveien hvis du trenger å forlenge ditt visa, foreta 90 dagers meldeplikt, søke om nytt visa eller har andre spørsmål knyttet til ditt visa i Thailand. De er vennlige og snakker bra engelsk. Kontoret er oppe mandag – fredag.

Hoved postkontoret i Hua HinPostkontor

Hovedpostkontoret i Hua Hin ligger i Damnoen Kasem Road, på andre siden av gaten for hoved politi stasjonen. Post til Europa, scandinavia og Nord-Amerika tar rundt 1 uke. Du kan leie postboks på hovedpostkontoret eller sette en post restante adresse hit.

I tillegg til hovedpostkontoret finner du flere mindre postkontor i Hua Hin.

Utenlanske telefonsamtaler

Trenger du å hjem eller har andre spørsmål knyttet til kommunikasjon med utlandet tar du kontakt med Communication Authority of Thailand (CAT). Kontoret ligger ved siden av hovedpostkontoret i Damnoen Kasem Road.

Hua Hin Turist Informasjon

Hua Hin Turist Informasjon ligger i Chomsin Road, ikke langt fra det kinesiske templet. Et annet turist senter finner du ved siden av Starbucks i Petchkasem Road. De fleste større hoteller kan også hjelpe deg med turist informasjon og detaljer om turer og utflukter i Hua Hin området.

Den norske ambassaden i Bangkok

The Royal Norwegian Embassy in Bangkok Adresse:

UBC II Building. 18th floor, 391 Sukhumvit Road, Soi 33, Bangkok 10110

Postadresse: G.P.O. box 81, Bangkok 10501, Thailand

Tlf: +66 2 204 6500 (innenlands 0204 6500)
Fax: +66 2262 0218 (innenlands 02262 0218)
Url: http://www.emb-norway.or.th/
E-mail: emb.bangkok@mfa.no
E-mail Visa Section: visa.bangkok@mfa.no

Åpningstider:

Mandag-fredag 09:00-12:00 og 13:00-16:00

Onsdager bare etter avtale I nødstilfeller utenom ambassadens åpningstider kan man de som ringer velge å bli satt over til UDs operative senter i Oslo. Utenriksdepartementets telefonnummer er +47 23 95 00 00.

Merk: Denne muligheten skal kun benyttes i nødssituasjoner og skal ikke under noen omstendighet benyttes til forespørsler om visum-søknader.

Translate »